Triton Scouting

Groepsbestuur & Leidingteams

Een Scouting groep kan niet bestaan zonder een trouwe groep vrijwilligers. Wekelijks wordt er door meer dan 40 enthousiaste Tritonners voor gezorgd dat opkomsten gedraaid kunnen worden, de boten en het clubhuis onderhouden worden en nieuwe ideeën verzonnen worden voor de zaterdagen en de verschillende kampen.

Binnen Triton wordt veel aandacht besteed aan de verantwoordelijkheid die leidingleden dragen. Door middel van cursussen wordt de kennis van leidingleden op peil gehouden, zowel voor algemene leidingtaken als ook voor het draaien van opkomsten en kampen. Daarnaast geldt voor de waterspeltakken dat leidingleden zich verder ontwikkelen in het geven van zeillessen en het kunnen bedienen van bijvoorbeeld buitenboordmotoren en de sleper.

Triton heeft de luxe te beschikken over een groot en modern clubhuis en een vloot van 13 schepen maar waar wel voortdurend in geïnvesteerd moet worden. Zowel in tijd als in financiële middelen. Door middel van acties proberen we de inkomsten te verhogen zodat contributies laag kunnen blijven en Triton toegankelijk is voor iedereen. Voor incidentele klussen maken we graag gebruik van de hulp van ouders.

Ondanks de grote groep vrijwilligers is er altijd behoefte aan leidingleden en behulpzame ouders. Wanneer je je graag in wilt zetten in een vereniging die midden in de maatschappij staat horen wij graag van je.

Voor meer informatie klik hier.