Triton Scouting

Triton Toekomstbestendig!

De volgende fase is aangebroken!
Al sinds eind 2017 zijn we met de groep aan het brainstormen over de toekomst van ons clubgebouw. Zoals jullie wellicht weten is het gebouw begin jaren ’90 gebouwd voor een periode van maximaal 5 jaar. Het mag dan ook geen verrassing zijn dat we, inmiddels ruim 25 jaar verder, aankijken tegen een zeer noodzakelijke renovatie.

Hoe ziet het definitieve plan eruit?
In grove lijnen gaan we een 7-tal onderdelen van het gebouw aanpakken waarmee we waarborgen dat we weer 30 jaar vooruit kunnen met het pand.

De volgende onderdelen gaan we aanpakken:

  • Vernieuwing (en isolatie) van dak en zijmuren
  • Renovatie keuken en toilet/douchegroepen
  • Verplaatsen van het magazijn
  • Duurzamere verwarming plaatsen
  • Verbeteringen op het buitenterrein

Waar staan we momenteel?
Er is een concreet plan in elkaar gezet, tekeningen gemaakt, offertes opgevraagd en er is een begroting opgesteld. Deze afstemming heeft aardig wat voeten in de aarde gehad maar die tijd is ook gebruikt om meerdere malen het plan door te spreken, nog eens te bekijken en uiteindelijk tot het meest ideale te komen wat binnen de grenzen van financiering, vergunningverlening en beschikbare mankracht mogelijk is.

Wat gaat er de komende tijd gebeuren?
In eerdere jaren is er al een stukje bij elkaar gespaard, in de laatste twee jaar is daar door allerlei acties en sponsoring al een flink bedrag bij gekomen maar we zijn er nog lang niet! We hebben recentelijk verschillende fondsen aangeschreven welke jeugdwerk en Scouting een warm hart toe dragen, hiervan hopen we binnen een aantal maanden positieve reacties van te ontvangen. Daarnaast zullen er ook dit jaar weer verschillende acties op touw gezet worden door de verschillende speltakken en vragen we ouders en Culemborgse bedrijven om hulp.

We hebben tot op heden al toezeggingen en ondersteuning mogen ontvangen van onder andere de Gemeente Culemborg, Rabobank West-Betuwe, NOC-NSF en verschillende lokale bedrijven. Kunt en wilt u ons ondersteunen horen we dat uiteraard graag! Zowel financiële ondersteuning als materiaal is van harte welkom.

Hoe kunnen jullie ons helpen?
Er is naast mankracht ook simpelweg heel veel geld nodig… Kunt/wilt u ons als organisatie ondersteunen of daar meer informatie over willen ontvangen, kunt u ons het makkelijkste via het contactformulier bereiken.

Wilt u gelijk bijdragen kan dit op twee manieren:

We hebben een speciale pagina waar u uw bijdrage direct op kunt geven: www.steunscouting.nl

Daarnaast willen we u vragen wanneer u online spullen besteld deze via Sponsorkliks te bestellen, dit kost u niks extra´s maar levert ons als groep wel commissie op.

Alvast hartelijk dank voor uw hulp!